top of page

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY ve BURÇLARA ETKİSİ


29 HAZİRAN 2022 7 DERECEDE SAAT 05:52


Kuzey yarım kürede yaz gün dönümü gerçekleştikten sonra yer alacak bu yeniay güçlü bir başlangıç zamanıdır. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz veya hedefinize koyduğunuz konuları ele almak için oldukça güçlü bir enerji ortaya çıkıyor. Yeniay esnasında da gökyüzünde Yengeç yükseldiği için hepimiz hayatımızda güvende olmak ev aile çocuklar ve yerleşim konuları ile meşgul olmaya başlayacağız. Yuvamızla ilgilenmek, kendimizi ev hayatında mutlu hissetmek veya nerede yaşayacağımıza karar vermek konularında düşünebiliriz. Anne baba ve çocuklar, annelik etmek, ebeveynlerle ilgilenmek önem kazanıyor. Aile olmak, ev yaşamı evimiz bizler için odak noktasında olacak.

Bu yeniaya Jüpiter kare açı yapıyor ve şans ve fırsatlar yıldızının kareleri hiçbir zaman çok yıkıcı olmaz, daha çok çabaya gelişme büyüme ve fırsatları yakalama bakımından istekli olmaya işaret eder. Bu bakımdan hangi yaşam alanlarında fırsatları yakalamak şansımızı artırmak için çaba göstereceğiz aşağıda burçlara göre anlatımda görebilirsiniz.

İlişkiler ve para gezegeni Venüs şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter ile sekstil açı yapacak. Öğrenmek, yetenekleri ortaya koymak, yaratıcı zihni açığa çıkarmak için iyi bir enerji var. Venüs ve Merkür bu dönemde zihinsel İkizler burcunda yer aldığı için iletişim yolculuklar eğitsel işler internet ve sosyal medya mecralarında yapılacak işler için atılım yapma zamanındayız. Para kazanma fırsatlarımız olacak ve bunları var olan yeteneklerimizi yeni bir bakış açısı ile ele almakla geliştirebiliriz veya aşina olduğumuz kalıplarımızı bizi daha iyi yönde geliştirecek çözümlerle desteleyebiliriz. Arkadaşlardan ve çevremizden destek yardım fikir almak isteyeceğiz. Kardeşler kuzenler okul arkadaşları komşular da bu yeniay da daha fazla iletişim kurduğumuz kişilerden olabilir. Yakın çevre ilişkileri ve iletişim kurmak önem kazanıyor.

Neptün hayaller ve sisler Prensi geri gitmek üzere durağan konumda yer alacak. Bu konumda Neptün bizleri içe dönmeye ve hayallerimizi tekrar düşünmeye ve hayata geçirmek için neler yapabileceğimizi keşfetmeye yöneltebilir. Hayal kırıklığı yaşadığımız veya affetmek istediğimiz yaraları sarmak için istekli olabiliriz. Bizi engelleyen kendi yarattığımız illüzyonları fark ederek kör noktalarımızı keşfedebiliriz.

Bu yeniayda ev almak eve yatırım yapmak arsa toprak almak ve yuvanızla ve yerleşimle ilgili değişimlere start vermek için adım atabilirsiniz.

1-2-3 Temmuz tarihlerinde temkinli davranmakta fayda var. Merkür Neptün karesi ve Mars Plüton karesi yer alacak. Merkür Neptün zor açısı iletişimde yolculuklarda ve alacağınız kararlarda karmaşaya sebebiyet verebilir. Mars Plüton karesi varken enerjinizi doğru kullanmalı kendinizi çok yormaktan uzak durmalısınız. Emek sarf edilecek yorulacağınız işler olacağına işaret ediyor. Fiziksel ve zihinsel anlamda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kavga ve tartışmadan ani reaksiyonlardan ve tepkilerden kaçınmakta ve sakin olmakta fayda olacaktır.


YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YENİAY ETKİLERİ


KOÇ: Yeniay tam da sizlerin ev ve aile alanınızda gerçekleşeceği için bu dönemde evinizde kendinizi mutlu ve güvende hissetmek sizler için önemli olacak. Ailenizle anne babanızla ve çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilir ve bir ebeveyn olarak görevlerinizi yerine getirmek için daha fazla enerji ile dolu olabilirsiniz. Annelik etmek şefkat göstermek ve evle ilgilenmek için harika bir zamandasınız. Eve toprağa veya bir projeye yatırım yapmak için adım atabilirsiniz. İletişim haberleşme eğitsel konular kurslar yolculuklar satış pazarlama konuları ve yakın çevre ilişkileriniz bu dönemde size pozitif etkiler yansıtacak bir enerjiyle ilerleyecek. Çevrenizdeki insanlarla çok daha rahat ve akışta bir iletişim kuracaksınız ve fikirleri tartışmak yaratıcı projelerden konuşmak sohbetler ve görüşmeler yapmak size yeni fırsatlar getirebilir. İçe dönmek ve daha fazla ilhama açık ve ruhunuza iyi gelen konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Yeniaydan sonraki 4 gün gökyüzünde zorlu birkaç açı yer alacağından, özellikle burcunuzun yönetici gezegeni Mars Plüton ile kare açı içinde yer alacağından, işle ilgili konularda yorucu bir tempo sizi bekliyor olabilir veya üstlendiğiniz işlerde ve sorumluluklarda sizi bedenen ve zihnen yoracak bir koşturma yer alabilir. Söz verirken veya birinin verdiği sözlere karşı temkinli olmalı, yanıltıcı bilgi haber ve sözlerle karşılaşabileceğinizi hesaba katarak uyanık olmak gerekecektir.



BOĞA: Yeniay sizlerin iletişim haberleşme eğitim kurs ve bilgi paylaşımı alanınızda yer alacak. Bu dönemde eğitsel alanda yapacak işleriniz veya alacak kararlarınız varsa veya zihinsel projeleriniz varsa başlatmak için adım atabilirsiniz. Satış pazarlama, kısa yolculuklar, baskılı malzemeler, web siteleri, internet ev sosyal medya mecralarında yapacağınız paylaşımları artırmak planlamak ve reklam yapmak için güzel bir fırsat var. yakın çevre ilişkilerinizin oldukça sıcak samimi ve candan olacağı bir dönem olacak. kardeşler yakın akrabalar komşular ve okul arkadaşlarınız ile daha sık görüşebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu yeniayda şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter ile destekleyici bir açı yapacak bu sayede para kazanmak için atılım yapacağınız yaratıcı fikirlerle kolektife hizmetle spiritüel ve bilinç altı alanında sizi destekleyecek işlerle veya hobilerle uğraşmak için enerjiniz olacak. Venüs para alanınızda ve bu alanın yönetici gezegeni Merkür ile bir arada geçiş yapacağı için mali anlamda sizi destekleyecek bir dönemdesiniz. İnsan ilişkileri size kazandıracak ve yeni fırsatlar getirecek. Tanınırlığınız ve popülerliğiniz artacaktır. Mars 6 Temmuza kadar Koç burcunda kalacak ve sizi zihnen oldukça hiperaktif ve yorgun hissettirebilir ancak bu sayede işlere daha hızlı ve spontan bir enerji ile el atmanıza yardımcı olacaktır. Yeniaydan sonraki 4 gün gökyüzünde zorlu birkaç açı yer alacağı için uzun yolculuklar yabancılarla devletle veya resmi mercilerle yapılacak işler veya akademik çalışmalar zorlu ilerleyebilir. Arkadaşlarla ve topluluklar içinde kurduğunuz iletişim veya yapacağınız planlar karmaşık ilerleyebilir özellikle maddi konularda ne yapacağınıza karar verirken temkinli olmalı planlar sonradan değişebilecektir.



İKİZLER: Yeniay sizlerin maddi konuları sembolize eden alanınızda yer alacak. Yeni kazanç imkanları elde etmek için atılım yapma zamanındasınız. Paranızı korumak ve kendinizi daha fazla güvende hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bu yatırımlarınızı sağlama almak için alacağınız kararlarla ilintili olabilir. Eve aileye ve yerleşime dair yatırım veya harcamalar yapabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür ve para ve ilişkiler gezegeni Venüs burcunuzda geçiş yaptıkları için oldukça sosyal ve hareketli bir zaman dilimindesiniz. İlişki hayatınız oldukça canlı geçeceğe benziyor. Kendinize bakmak özen göstermek güzelleşmek isteyebilirsiniz. Dış dünyada ve çevrenizde dikkat çekeceğiniz ve beğenileceğiniz aşikar. Konuşkan eğlenceli ve şeytan tüylü tarafınız açığa çıkıyor ve bu özelliklerle istediğiniz herkesi kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Yeniay zamanında gökyüzünde Jüpiter’in zorlayıcı açısı olması sebebiyle grup ekip arkadaş çevresi ve sosyal yaşam alanınız oldukça aktif olacak ve eğer topluluklara yönelik yapacağınız işler ve projeler varsa bu konuda koşturacağınız bir çok işiniz olabilir ama ne olursa olsun gelecek projelerinizin desteklendiği ve verimli geçeceği bir dönem. Mali konularda planları iyi yapmak ve önünüzü görmek için objektif bir bütçe planlaması yapmak akıllıca olacaktır. Merkür Neptün karesi ise işle ilgili konuşmaların sözleşmelerin ve planların dikkatle yapılması gerektiğine işaret ediyor. Yanıltıcı konuşmalar ve iletişim karmaşası olabilir.


YENGEÇ: Sevgili Yengeçler yeniay burcunuzda gerçekleşiyor ve sizler için güçlü başlangıçlar yapmanın ve yeni planları devreye sokmanın zamanı geldi. Hayatınızda sizi daha mutlu sağlıklı ve başarılı hissettirecek bir gelecek planını yapma aşamasında olabilirsiniz. Güzelleşmek kendinize bakmak estetik olarak bakım yapmak için istekli olabilirsiniz. Yeme içme düzeninize dair değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Her şeyden önemlisi ilişkiler alanında hem sosyal çevrenizi hem de özel hayatınızı etkileyecek başlangıçlar yapmak oldukça mümkün. Yeni bir ilişki başlatmak için fırsatınız var. Jüpiter kariyer alanınızdan bu yeniaya enerjik bir açı yapacak bu sayede iş alanında yeni bir düzene oturmak fırsatları iyi değerlendirmek ve işinizi büyütmek için çaba gösterebilirsiniz. Sizden beklenti içinde olan insan sayısı bu dönemde artış gösterecektir. Gökyüzünde şans ve fırsatlar yıldızı ile para ve ilişkiler gezegeni Venüs sekstil açı içinde yer alacağı için bu yeniay döneminde kolektif alandan gelecek umulmadık iyilikler tesadüfler konuşmalar ve karşılaşmalar gerçekleşmesi mümkün. Yeni tanıştığınız insanlar size fırsatlar sunabilir. Diğer taraftan, özel alanınızda bireysel çalışmalar yapmak, eğitimler almak, zihinsel konulara eğilmek ilgilenenleriniz varsa bilinç altı ve psikolojik temalı spiritüel ve holistik konularla ilgilenmek mümkün. Yeniaydan sonraki 4 gün içerisinde Mars Plüton ve Merkür Neptün karesi yer alacağından iş alanında otorite figürleri ile geçinmek zor olabilir sorumluluklarınız artarak sizi bedenen zorlayabilir. Yurt dışıyla yabancılarla veya resmi ve hukuki işleriniz varsa süreçler biraz karmaşık gidebilir yapılacak işler belirsizlikler içerebilir.


ASLAN: Yeniay sizlerin ruh ve beden bütünlüğünüzü sembolize eden alanınızda gerçekleşecek. Bu dönemde ruhunuzu besleyecek temalara yönelebilirsiniz. Doğru beslenme diyet yapmak yüzmek deniz kenarında olmak veya meditasyon yapmak içe dönerek psikoloji bilinç altı ve spiritüel konular ile ilgilenmek size iyi gelebilir. Yeni bir çalışma ve iş düzenine geçmeyi planlayabilirsiniz. Sizi daha dingin huzurlu ve mutlu kılacak bir iş temposu oluşturmak için harekete geçebilirsiniz. Yaratıcılığınızın oldukça aktif olacağı bir zamandasınız. Duygularınız ön planda olacak, içinizi araştıracaksınız ve kendinizi daha iyi hissetmek için kendinizle baş başa zaman geçirmek iyi bir fikir olabilir. Ruhsal bir iyileşme ve şifa bulmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Diğer taraftan, sosyal alanda arkadaşlıklar ve topluluklarla ilişkiler evinizde yer alan Merkür ve Venüs sayesinde çevrenizle yakın bir iletişim içinde olabilirsiniz. Gruplarla yapılacak etkinlikler bu yeniay döneminde planlanabilir. Uzun yolculuklar yurt dışı gezileri içinde yaşam trendi fikirler kültürler ve inançlar olan her konu ilginizi çekecek ve bu alanda yeni şeyler keşfetmek üzere istekli olabilirsiniz. Kişisel gelişim konularında bilgi paylaşımı yapmak eğitimler almak ve vermek ve sosyal medya alanında paylaşacağınız içeriklerden fırsatlar yakalamaya açıksınız. Yeniaydan sonraki 4 gün gökyüzünde zorlu açılar olacak iş alanında iletişim yorucu olabilir. İnsanlarla alacak verecek para konularında dikkatli ve temnkinli ilerlemekte fayda var karmaşa ve belirsizlik olması muhtemel arkadaşlarla maddi konularla ilgili bir paylaşımınız olacaksa gerçekçi davranmak ve net olmak avantajınıza olabilir.


BAŞAK: Yeniay sizlerin arkadaşlıklar sosyal çevre ve gruplarla etkileşiminizi sembolize eden alanınızda yer alacak. Bu dönemde çevrenizdeki insanlarla kurduğunuz bağlarda kendinizi iyi ve güvende hissetmek ve kurduğunuz duygusal bağlarınızı güçlendirmek önem kazanıyor. Ekipleri grupları ilgilendiren bir gelecek projesi içinde olabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar başlatmak ve sosyal hayatınızı canlandırmak için adım atabilirsiniz. Arkadaşlardan ve bilindik çevrenizden fikir, yardım ve destek alarak gelişim göstermek ilerletmek istediğiniz bir plan ve projeniz olabilir. İş ve kariyer alanınızda yer almakta olan burcunuzun yönetici gezegeni Merkür ve ilişkiler ve para gezegeni Venüs sizin kariyer ve iş konularına bu dönemde yoğun bir biçimde odaklandığınıza işaret ediyor. İşle ilgili bağlantılar kurmak konuşmalar yapmak ve iletişim ağlarınızı genişletmek sizin için önemli olabilir. Şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter mali işleri ticareti para paylaşımını kredi ve borçları sembolize eden alandan bu yeniaya dinamik ama zorlayıcı bir açı yapıyor. Bir para kazanma projeniz veya gelecekte yapmak istediğiniz bir atılım için girişimde bulunmak ve yatırım yapmak konusunda bir çabanız olabilir. Yeniaydan sonraki 4 gün özellikle işle ilgili konularda mali kararlar alırken iş ortaklıkları ve iş birlikleri ile ilgili bir temanız varsa yapılan konuşmalarda ve görüşmelerde dikkatli ilerlemekte fayda var zira akıl karıştırıcı ve yanıltıcı bir Merkür Neptün karesi altında olacağız. Mars ve Plüton arasında da zorlayıcı bir kare yer alacağından yaratıcı projelerde spekülatif yatırımlarda ve risk içeren atılımlar başlatmak konusunda temkinli ilerlemek akıllıca olacaktır. 6 Temmuzdan sonra zihniniz daha net olmaya başlayacaktır.


TERAZİ: Yeniay sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde işle ilgili atılımlar yapmak ve işinizle ilgili kararlar almak için atılım yapabilirsiniz. İş birlikleri ortak çalışmalar ve eğitsel iletişimsel konular sizler için önem kazanıyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu dönemde iletişim ve yolculuklar gezegeni Merkür ile bir arada ilerliyor bu sayede oldukça zihinselsiniz ve yeni fikirlerle dolusunuz. Yolculuklar planlayabilir eğitimler alabilir veya fikirlerinizi paylaşmak istediğiniz her alanda ve mecrada başarı ile paylaşım yapabilirsiniz. İlişkiler ve iletişim sizler için oldukça önemli olacak. Kendinizi ifade etmek ve bilginizle göz doldurmak isteyeceksiniz. Eğitim alanında işleri olanlarınız için bu oldukça başarılı bir döneme işaret ediyor. İşle ilgili gezilerine çıkmak, iş için uzaklarla bağlar kurmak veya yer değiştirmek isteyenler için bu yeniay dönemi oldukça aktif olacaktır. Ancak planları yaparken netleşmek ve gerçekçi bir karar almak gerekli. Sürekli fikir ve plan değiştirmek sizi geciktirecektir. Ev ev aile alanında görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmeden aile ve özel hayat alanında reaksiyonel davranmadan tepkilerinizi kontrol etmelidir, buna yeniaydan sonraki 4 gün dikkat etmeli, 6 Temmuzdan sonra etkiler daha yumuşayacağı için bu zamana kadar tedbirli davranmalı.


AKREP: Yeniay sizlerin yurt dışını yabancıları uzun yolculukları sembolize eden alanda yer alacak ve keşfeden maceracı tarafınızı etkileyecek. Seyahatlere çıkıp yeni kültürlerle ve yaşam trendleri ile ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yurt dışıyla veya yabancılarla bağlarınız bu dönemde önem kazanabilir ve yeni projelerin eşiğinde olabilirsiniz. Gezmek görmek keşfetmek ve fikirlerinizi paylaşmak isteyeceksiniz. Resmi mercilerle işleriniz yoluna girebilir veya hukuki süreçleriniz, başvurularınız varsa sonuçlarını elde edebilirsiniz. Para paylaşımınızı kredi borç vergi sigorta ve ticari atılımlar beklenen paralar alanında yer alan Merkür ve Venüs geçişi sebebiyle mali konular bu dönemde ön planda olacaktır. Ödenmesi gereken paraların yatırımların alacak verecek işlerinin vergi ve sigorta gibi mevzuların ön planda olacağı bir dönem olacak. Bir yandan da ticari atılımlarınız varsa bu konuda verimli ve bereketli bir zamandasınız. Spekülatif yatırımlara yönelmek veya yaratıcı projelere para bağlamak ile ilgili bir planınız varsa bunu 6 Temmuzdan sonraya bırakmak akıllıca olacaktır zira yeniay sonrasında 4 gün boyunca gökyüzünde yer alacak zorlayıcı açılar sebebiyle yanılmak ve karmaşaya düşmek mümkün. İş alanında enerjinizi iyi kullanmak fazla sözden kaçınıp az ve öz ilkesine bağlı kalmak avantajınıza olacak, yakın çevrenizle kardeşler akrabalar hizmetliler ve çalışanlarla kuracağınız iletişimde öfkeli tepkiler vermekten kaçınmalıdır. Yazmak çizmek anlatmak internet üzerinde, sosyal medya alanında, satış ve pazarlama gibi işleri olanlarınız varsa kuracağınız iletişimde ne istediğinizi ve beklentilerinizi net ifade edin yoksa Zihinsel ve bedensel olarak yorulabileceğiniz görülüyor.


YAY: Yeniay sizlerin mali işlerinizi sembolize eden alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde paranızı güvene almak harcamalarınızı kontrol etmek akıllı bir planla yatırım yapmak ve paranızı biriktirmeye odaklı olabilirsiniz. Aileyle para paylaşımı yapmak aileye destek vermek veya destek almak isteyebilirsiniz. Ticari anlamda işleri olan Yaylar bu dönemde yatırım yaparak işlerini büyütmek veya yeni gelir kapısı yaratacak işlere yönelmek isteyebilirler. Vergi sigorta krediler borçlar ve ödenmesi gereken paraların takibinin yapılması gereken bir zamandasınız. İlişkiler alanınızda yer alan Merkür ve Venüs sayesinde ilişkiler iletişim boyutunda oldukça canlı ve dinamik ilerlemektedir. Partnerinizle konuşmak fikirleri paylaşmak ilişkiniz hakkında konuşmak için istekli olabilirsiniz. Kalbi boş olan Yaylar bu dönemde daha flörtçü ve ilişki yaşamaya açık bir zihinle hareket ediyor olabilirler. İnsanlarla fikir alışverişi yapmak sosyal alandan net work ler kurarak gelecekte yakalamak istediğiniz fırsatlara yönelik planlar yapmak için güzel bir zamandasınız. Aşk ve romantizm alanınızdan geçiş yapan burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter’in ilişkiler alanınızdaki Venüs ile destekleyici bir açı yapması sayesinde aşk ve flört yaşamınız oldukça aktif olmaya hazır duruyor. Aslında her türden ilişkiyi ister kariyer, ister aşk, ister sosyal yaşam alanında olsun gayet güzel bir biçimde kurup ilerletebilecek fırsatınızın olduğu bir dönemdesiniz bunu değerlendirmenizi dilerim.


OĞLAK: Yeniay sizlerin ilişkiler evlilik iş ortaklıkları ve iş birlikleri alanınızda yer alacak. Bu dönemde yeni ilişkiler başlatmak ve var olan ilişkilerinizde daha fazla sevgi şefkat anlayış ve güven bulmak konusunda şanslı olacaksınız. Ailenizle eşinizle ve çocuklarınızla duygusal bağlarınızı güçlendirmek için bu yeniay güzel bir fırsat sunuyor. Kalbi boş olan Oğlaklar bu dönemde şefkatli ve duygusal yanı güçlü biri ile bağ kurabilirler. Ortak çalışmalar yaptığınız birileri varsa yaratıcı yanınız oldukça ön planda olacağı için iyi fikirlerle dolu olabilirsiniz. İş ve çalışma alanınızda yer alan Merkür ve Venüs sayesinde işle ilgili birçok konuşma görüşme yazışma anlaşma ve sözleşme yapmak ihtimali yüksek olacaktır. Zihinsel projeler planlayabileceğiniz içinde yazmak anlatmak ve bilgi paylaşmak olan her konuda başarı yakalayabileceğiniz günlerdesiniz. Sağlığınıza özen gösterip daha fazla hareket edip bedeninizi esnek kılabilirsiniz. Yeniay sonrası 4 gün boyunca gökyüzünde zorlayıcı birkaç gezegen açısı yer alacağından yakın çevrenizde görüştüğünüz insanlarla daha yoğun bir iletişimde olacaksınız verilecek sözler ve yapılacak planlar akıl karıştırıcı ve yorucu gelebilir. Evdeki işlerle dışarda koşturmak gereken işler arasında çok enerji sarf edeceğiniz ve hem zihinsel anlamda hem de bedensel olarak oldukça aktif olacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteseniz de bunu yapmak 6 Temmuza kadar zor olacağa benziyor.


KOVA: Yeniay sizlerin çalışma sağlık ve günlük yaşam temposu alanınızda gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlamak i görüşmeleri yapmak veya çalışma düzeninize yenilikler getirmek için gereken değişimleri aktif edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi ruhen ve bedenen daha sağlıklı zinde ve mutlu hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünebilir ve bu konularda alacağınız kararları hayata geçirebilirsiniz. Beslenme düzeninize önem verebilir gerekiyorsa diyete veya egzersizlere başlamak için karar alabilirsiniz. Ev veya ofis alanında yapılacak bir takım işler de olabilir. Tadilat tamirat temizlik dekorasyon ve yer değiştirme için adım atabilirsiniz. Aşk ve romantizm alanınızda yer alan Venüs ve Merkür sayesinde flört hayatınız oldukça canlanacaktır. Söz sohbet eğlence potansiyelinin oldukça arttığı bir dönemdesiniz. Kalbi boş olanlarınız bu dönemde yeni aşklara yelken açabilirler. Yaratıcı yeteneklerden hobilerden ve eğitsel konulardan zihinsel projelerden yazılı baskılı materyallerden para kazanmak ve geleceğe yönelik atılımlar yapmak için Jüpiter Venüs sekstilinin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Sadece konuşmalarda söz verirken veya maddi konularda karar alırken 6 Temmuza kadar gerçekçi davranıp olmayacak hayallere ve projelere hemen evet dememek avantajınıza olacaktır. Yeniaydan sonra 4 gün boyunca kardeşler akrabalar yakın arkadaşlarla kuracağınız iletişimde fazla direkt reaksiyonel ve tepkisel davranmak iletişimi etkileyebilir.


BALIK: Yeniay sizlerin aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde gönül işleri ve romantik ilişkilerin yükselişte olacağı bir dönem olacak. kalbi boş olanlarınız yeni ilişkilere yelken açabilir. Hali hazırda ilişkisi olan Balıklar ise ilişkisinde daha fazla sevgi şefkat ve güven elde etmek bakımından şanslı olacaklar. Yaratıcı işlerle ilgili projelere başlayabilirsiniz ve yeteneklerinizi ve duygularınızı harekete geçirecek ilham perisini yanınızda bulacaksınız. Çocuklarla ilgili işlerin yolunda gideceği ve kendi çocuksu yanınızı ortaya koyarak eğlenebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yemek içmek gezmek eğlenmek tatil yapmak deniz kıyısına gitmek aile ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Ev ev aile alanınızda yer alan Merkür ve Venüs geçişi sayesinde ev alanında yapacak çok işiniz olabilir. Evi güzelleştirmek tadilat tamirat yer değiştirmek taşınmak gibi temalar ön planda olabilir. Ailenizle daha fazla vakit geçirip evde bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. Evden çalışanlarınız varsa bu dönemde iş hayatınız oldukça yoğun da geçebilir çok fazla yazmak anlatmak zihinsel işlerle uğraşmak ve sizi mutlu edecek seveceğiniz konularla ilgilenip kendinizle zaman geçireceğiniz bir zaman dilimi var. Sadece Merkür Neptün arasında yer alacak kare sebebiyle yeniay sonrasında 4 gün boyunca enerjinizi doğru kullanmaya yapamayacağınız işlere girmemeye ve tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin. Arkadaşlarla veya gruplarla topluluklarla yapacağınız bir proje varsa para paylaşımına harcamalara ve bütçeye akılcı bir biçimde yaklaşmak akıllıca olacaktır.


NAZ BAYATLI







502 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page