top of page

AKREP BURCU VE İLİŞKİLERDE ARADIKLARI

Akrepler Zodyak'ın en güçlü karizmatik çekici burçlarından biridir. Akrep kadınları da erkekleri de oldukça tutkulu karşısındakini sahiplenen sıklıkla kıskanç olabilen sevdiklerini başkalarıyla paylaşmak istemeyen sevince sadık kişilerdir. Bir akrep hedefine kilitlendiği zaman onu yolundan hiçbir şey geri çeviremez önce bakışlarıyla size odaklanacaktır ve gözleriyle size etkilemeye başlayacaktır o gözlerin içerisinde Akrebin ne kadar çekici tutkulu ve baştan çıkarıcı olabildiğini göreceksiniz .


Akrepler aynı zamanda sahiplendiği kişilerin kendilerine ihanet etme durumlarında oldukça tehlikeli bir burç olabilirler, kin öfke ve İntikam duygularıyla hareket edebilirler yapılanları asla unutmama özellikleri vardır , ama bu duygularını asla size hissettirmeyeceklerdir işin fenası içlerini yiye yiye hiçbir şey belli etmeden uzun süre bekleme gibi bir huyları vardır. Zodyak'ın en cadı tarafını ortaya çıkaran stratejik casus ruhlu bireyleridir. Eğer sizin onu aldatmış olduğunuzu düşünüyor ve bunu sezgileriyle hissetmiş ise bir akrep hemen operasyona başlar genellikle sezgileri oldukça güçlü olduğu için ve sezgilerinin doğru çıkma oranı %90 olduğu için akrepler doğuştan bir yetenekle ne olup bittiğini çözmeye başlarlar ve bunu nasıl ele alacaklarını gayet iyi bilirler. Sizi gözleriyle takip eder Instagram,Twitter,Facebook gibi sosyal medya alanlarında kimleri takip ettiğinizi kimleri beğendiğinize kimlerin sizin resimlerinizin altına yorum yaptığını özel bir çalışma ile belirleyip önünüze bir isimle gelir ve bununla aranızda ne var diye direkt soru sorabilir ki sizin o noktada hayretten ağzınız açık kalacaktır.


Bu bakımdan akrepleri şüphelendirmemelisiniz ve yersiz kuşkulara kapılmalarına engel olmalısınız. Eğer akrep sizi sever ve bağlanırsa ömür boyu yanınızdan ayrılmayacaktır akrepler kadar iyi gün kötü gün acılı gün trajik gün dostu başka bireyler yoktur. Sizin sırlarınızı saklar acılarınızı paylaşır size omuz verir ve manevi destek olur . Akreplerin tek zor tarafı kıskançlıkları nedeniyle bazen paranoyakça kuşkulara kapılmaları olabilir . Maddi konularda çok akıllıdırlar paralarını aptalca harcamaktan hoşlanmazlar. Akreplerin kaybetme korkuları vardır ve sevdiğinden ayrılma ve yalnız kalma duygusu onlara bazen tuhaf şeyler yaptırabilir. ama ne olursa olsun eğer bir akrep tarafından sevilmiş seni sevmenin ne olduğunu öğrenmişsinizdir ve bu güçlü sevgiye sahip olduktan sonra taklitleriyle asla mutlu olamayacağını bilirsiniz. Akrepler su elementinden bir burç oldukları için Balıklar ve Yengeçlerle oldukça iyi anlaşırlar karşıt burçları olan Boğalarla uzun süreli uyumlu ilişkiler sürdürebilirler hatta evlenebilirler.


Naz Bayatlı

264 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page