top of page

OĞLAK BURCU VE İLİŞKİLERDE ARADIKLARI

Oğlakların kadınları da erkekleri de ilişkilerde ciddi uzun ve kalıcı beraberlikler kurabilecek nitelikte bireylerdir. Toprak elementinden bir burç olduklarından rasyonel mantıklı kişilerdir ve kalıcı istikrarlı ayakları yere sağlam basan ilişkiler kurmayı önemserler. Oğlaklar için her şeyden önemlisi gelecek planlarıdır başarı kazanmaktır ve kariyerlerinde ilerlemektir. Küçük yaşlardan itibaren sorumluluklarını bilirler ve geleceklerini sağlam bir şekilde inşa etmek üzere çalışır ve çabalarlar açıkçası iş hayatları veya başarı hedefleri çoğu zaman ilişkilerinden öndedir.


Oğlaklarla İlk tanıştığınızda ciddi soğuk ve mesafeli görünebilirler, Sizle hemen samimiyet kurmak istemeyeceklerdir, nezaketli bir mesafede durmak isteyeceklerdir. Öncelikle sizi tanımak isterler kendiniz için hayatta neler yapmak istediğinizi hırslı olup olmadığınızı veya başarma arzularının olup olmadığını öğrenmek isterler. İşsiz güçsüz silik dağınık hayatta bir amacı olmayan kendine yatırım yapmamış insanlardan haz etmezler. Sizinle samimi olduklarında görürsünüz ki aslında oldukça zeki espriler yapabilen hayatın birçok alanından konuşabilecek kadar ilgisi ve bilgisi olan kişilerdir. Oğlaklar hayatı çok ciddiye aldıkları için öyle çok neşeli vurdumduymaz bir imaj sergilemezler, hayata boş umutlarla bakmazlar kendilerinden beklentileri çok olduğu gibi sevgililerinden de beklentileri yüksektir, kalite statü ve Prestij olmazsa olmazlarıdır. geçici ilişkiler kurmayı benim sevmezler uzun süreli ilişkiler kurmayı önemserler çünkü muhafazakar yapıdadırlar ancak herhangi biriyle hemen evlilik fikrine veya ciddi bir ilişki durumuna geçemezler. Tedbirli ve temkinli bir burç olduklarından sizinle kaliteli vakit geçirmek isteyeceklerdir aklınıza, sadakatinize ve kalıcılığına güven duyarlarsa sizinle geleceğini paylaşmak için tereddüt etmeyeceklerdir.


Oğlaklar evlendiklerinde eşlerine sahip çıkarlar çocuklarını çok benimserler onların geleceklerini iyi bir şekilde inşa etmek için ellerinden geleni yapmaktan geri durmazlar. Boşa vakit nakit ve emek sarf etmeyi sevmedikleri için bir Oğlağı oyalamaya kalkmamalısınız. Eğer sinirlenirse oldukça hırçın ve huysuz olabilirler. Saçma sapan bahanelerden yalanlardan ve mazeretlerden hiç hoşlanmadıkları, çok da merhametli olmadıkları için ilişki rahatlıkla bitirebilirler ve bir daha arkalarına bakmazlar. Eğer hayatınızda bir Oğlak almak istiyorsanız onları aklınız iş hayatının istikrarlı birlikteliğiniz ve akılcı yaklaşımınız la etkilemedi siniz bir Oğlak sizden etkilendiği zaman bilin ki ömür boyu hayat arkadaşı yanınızda olacaktır. Oğlaklar Toprak elementinden bir burç olduklarından Boğalar ve Başaklarla iyi anlaşırlar su grubundan Balıklar ve Akreplerle oldukça uyumludurlar , Yengeçler ile uzun süreli ilişkiler kurabilirler hatta evlenebilirler.


Naz Bayatlı

251 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page